רפואה רגנרטיבית
אנחנו יודעים שהגוף יודע לתקן את עצמו; בעור ובכבד שלנו אנחנו יכולים ליצור תאים חדשים והיות ועם הגיל אנחנו מאבדים חלקים מהתכונה של הרגנרציה של הגוף שלנו, יצרנו אמצעים שמטרתם לשפר את יכולת ההתחדשות של התאים. אנחנו יודעים לשלב בין פציעה מבוקרת שיוצרת עור חדש עם ביוזומים שיסייעו לנו לחדש את העור מהר יותר.
הפציעה המבוקרת היעילה ביותר מבוצעת באמצעות לייזר CO2. חברת CELESSE מייצרת אמפולות שבתוכן 25 מיליארד ביוזומים המסייעים לעור להתחדש לאחר הפציעה המבוקרת.
מיקרונידלינג והחדרת ביוזומים לעור לצורך התחדשותו.
מכשיר המיקרונידלינג הראשון המאושר על ידי ה-FDA. המכשיר מייצר ברבע שעה 2 מיליון נקבוביות בעור. אנחנו משתמשים במכשיר המיקרונידלינג כדי לתת פתח לביוזומים שנכניס בהמשך. אנחנו מייבאים לארץ את האמפולות של חברת CELESSE שבתוכן 25 מיליארד ביוזומים. לאחר שאנחנו מייצרים גירוי לעור באמצעות פציעה מבוקרת העור מתחדש באמצעות הביוזומים.